History

imagesR1KVK97U          imagesLAQNUPE6

Rudraksha som de små beads hedder, stammer fra Bali hvor de dyrkes på økologiske farme efter fairtrade metoder.
Det er kerner til en frugt som gror på træer. Skallen/ frugten bliver fjernet og tilbage er kernen som bliver renset, tørret og behandlet så den får forskellige farver.  Den mest populære er den rudraksha der bliver farvet med juicen fra frugten, for at fremstå mere gylden. Det betyder dog at den smitter af når den bliver våd.

2     vsv

Rudraksha er hellige og har en fredsskabende virkning på bæreren af kernerne.  Af samme grund mener guruer at det er vigtigt vi spreder malaér lavet af rudraksha i verden så så mange som muligt går med dem. Men udover at påvirker os på en måde så vi opnår indre fred, så påvirker rudraksha os også til at blive mere fredsskabende. Rudraksha mange andre virkninger er at kernene virker healende, og har kraften til at lindre og heale mange sygdomme,  særligt i Indien har den været brugt til dette formål. Den bringer velstand og giver Shivas beskyttelse til bæreren.
En legende fortæller at da Lord Shiva åbnede øjnene efter en lang og og dyb meditation, hvor Shaiva havde oplevet meget velsignelser. Kneb Shiva en tåre og denne var en rudraksha,  så da tåre faldt på jorden blev den til et Rudraksha træ.

images1    images1MIUBJ3E

Skriv et svar